De Ballon van het voetbalhelium en Blimps, Voetbal de Opblaasbare Sporten van de Reclamebal

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Guangzhou, China
Merknaam: Asia Inflatables
Certificering: CE,UL
Modelnummer: Adverterende Ballon
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: 30-299USD
Verpakking Details: Kartonzakken
Betalingscondities: Western Union, T/T
Levering vermogen: 500PCS/maand
Type: Opblaasbaar Voetbal MOQ: 1pcs
Accessoire: Reparatieuitrustingen, Kabels, enz. Betalingscondities: T / T, Western Union
Gebruik: Het werpen, Reclame Printen: Cijferdruk
Hoog licht:

custom advertising inflatables

,

outdoor inflatables

De Ballon van het voetbalhelium en Blimps, Voetbal de Opblaasbare Sporten van de Reclamebal
 

Specificaties:
Grootte: Aangepast
Materiaal: 0.18mm pvc van de heliumkwaliteit ontmoet EN71, ASTM verwante normen, kan lage temperatuur (ongeveer -20 graden Celsius) dragen
MOQ: 1 PCs
Vrije Reparatieuitrustingen met het herstellen van materiaal en kabels.
 

Productdetails

Materiaal

Pvc 0.18mm

Grootte

aangepast

Type

Opblaasbare ballon

Kleur

aangepast

Plaats van oorsprong

Guangdong, China (Vasteland)

Pakket

Standaard de uitvoerkarton

Merknaam

Aisa Inflatables

Leveringscapaciteit

500/M

Gas

Helium

Betaling en het Verschepen Termijnen

MOQ

1 PC/PCS

FOB

China

Levertijd

5 - 7 dagen

Betalingstermijnen

T/T, Western Union

Toebehoren

Reparatieuitrustingen, lijm, kabels.

Eigenschappen

Duurzaam, aantrekkelijk, veelzijdig,

Toepassing

Gebruikt voor het opheffen, camera's, radioantennes, elektro-optische sensoren, radio-relay materiaal en reclamebanners - vaak voor lange duur. De vastgelegde ballons worden ook gebruikt voor positie het merken en van de vogelcontrole het werk
De reclame, of door reclame op te heffen ondertekent, of door een ballon met reclame op het te gebruiken. Vaak worden beide methodes gecombineerd

Beschrijvingen

De opblaasbare blimp kan als reclameproducten in de bedrijf openingsvieringen etc. worden gebruikt, partijen, tentoonstellingen.
Het vergt enkel een paar op te blazen of te laten leeglopen notulen.
Ook kan het embleem of de slogan van uw bedrijf op het worden gedrukt. De opblaasbare blimp die met uw embleem of slogan in de hemel vliegen kan u veel onverwacht effect brengen.

Een blimp, of non-rigid luchtschip, zijn een luchtschip zonder een interne ondersteunende kader of een kiel. Een non-rigid luchtschip verschilt van een semi-rigid luchtschip en een stijf luchtschip (b.v., een Zeppelin) in zoverre dat het geen stijve structuur heeft, noch een volledig kader noch een gedeeltelijke kiel, om het luchtkussen te helpen zijn vorm handhaven. Rathe r, deze vliegtuigen baseert zich op zowel een hogere druk van het opheffende gas (gewoonlijk helium) binnen de envelop en de sterkte van de envelop zelf.

 
FAQ

 
1. Hoe te om uw beeldverhaalballon te behandelen:
Vlieg nooit uw ballon op slechte weersomstandigheden. Als de wind boven 20 mijlen per uur is of als het regent, verlaag uw kubus of laat leeglopen en sla op.
Nooit over blaas uw ballon met helium op. Het helium breidt zich wanneer de de temperatuurstijgingen en contracten uit wanneer het koud is. In de loop van de dag kan de kubus meer opgeblazen of minder opgeblazen kijken wegens deze temperatuurveranderingen. Wanneer het opblazen van Helium de ballon zorg neemt aan het punt op te blazen was het nog geeft wanneer u drukt. Probeer om op te blazen wanneer de temperatuur hoger is zodat wordt het helium uitgebreid.  Als de ballon over opblaast zou de ballon kunnen worden beschadigd en het zal voor buitenvoorwerpen gemakkelijker zijn om uw ballon te beschadigen. In het geval van over inflatie, neem wat helium tot het maar niet vast vast voelt.
Sla uw kubus op een veilig en droog container en een gebied op. Wanneer het opslaan van de Heliumballon zorg ervoor dat het droog schoon is opdat het een langere levensduur heeft
Om een milde die de afwasmachinezeep schoon te maken van het kubusgebruik in water wordt verdund. Gebruik een doek met de reinigingsmachine wordt getemperd en zorgvuldig maakt de vlek de kubus schoon, ervoor zorgend om het van letters voorzien of de druk niet te beschadigen die. Zorgvuldiger bent u met uw Heliumballon langer u van de ballon zal genieten.
 
2. Hoe handhaaf en uw heliumbeeldverhaal opsla:
Met juiste zorg, behandeling, uw zou opblaasbaar u voor een onbepaalde periode goed moeten dienen. Om schoon te maken, gebruik warm water met mild detergens en een zachte doek. Droog het volledig gebruikend een andere zachte doek. Als opblaasbaar niet gaat gedurende meerdere dagen worden gebruikt, zorg ervoor dat het alvorens in beschermende zak op te slaan schoon en droog is.
 
3. Hoe te opblaasbaar de heliumballon:
1) de Controle om de uitrusting van de kettingslijn ervoor te zorgen is niet verward en de lijnen zijn veilig gebonden aan opblaasbaar.
2) Band één eind van het kettingspandrecht aan de ring van de metaaluitrusting op de onderkant van de ballon. Slechts één kettingslijn wordt vereist. niet attaché andere lijnen aan een ander deel van de ballon aangezien het onbehoorlijke de stof zwaar zal belasten en de ballon om zal veroorzaken te scheuren.
3) alvorens de ballon op te blazen beveilig de kettingslijn aan een zwaar, veilig voorwerp. Een medewerker zou op dit punt nuttig zijn.
4) schroef strak de de slangadapter van de metaalinflatie in de klep van de heliumtank.
5) neem de inflatieslang ongeveer 12 duim in de klep op de onderkant van de opblaasbare het vullen klep op door de tweede sectie van klep los te schroeven en houd stevig het.
6) draai ZEER LANGZAAM de klep van de heliumtank.  De hoge druk kon bij het begin opblaasbaar verbreken en de slang veroorzaken aan zweepslag. Aangezien het opblaasbare te openen begin en de druk binnen de tank beginnen te verminderen, kunt u de klep meer dan openen. Als de slang aan ijs begint, verminder de stroom van helium.
7) blaas op tot de rimpels van de schil van opblaasbaar en zijn enkel vast, niet over opblazen verdwijnen. Herinner dat het helium zal uitbreiden en zich in heet of koud weer zal aangaan.
8) zet de heliumtank uit.
9) verwijder de inflatieslang uit de opblaasbare klep die zorgvuldig om enige heliumvlucht niet te laten zijn.
10) sluit de klep op opblaasbaar.
11) hef langzaam opblaasbaar aan de gewenste hoogte op en bind het veilig op dat punt. Aangezien u de opblaasbare stijging laat, controleer de kettingslijn om daar ervoor te zorgen geen zwakke of verzwakte gebieden is.
 

 

Contactgegevens
Mr zuo

Telefoonnummer : +8615820281967

WhatsApp : +8615989296452