LEIDENE Lichte Heliumballon en Blimps, het Vliegen Reclame Kleurrijke Inflatables

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Guangzhou, China
Merknaam: Asia Inflatables
Certificering: CE,UL
Modelnummer: Adverterende Ballon
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: 30-299USD
Verpakking Details: Kartonzakken
Betalingscondities: Western Union, T/T
Levering vermogen: 500PCS/maand
MOQ: 1pcs Accessoire: Reparatieuitrustingen, Kabels, enz.
Betalingscondities: Bankoverdracht, Western Union Pakket: standaard export pakket
LED Light: 10w Hoogte: Op maat

LEIDENE Lichte Heliumballon en Blimps, het Vliegen Reclame Kleurrijke Inflatables

Specificaties:
 0.18MM pvc
 Hoog - kwaliteits&good prijs
 Het embleem van de cliënt kan worden gedrukt
 Diverse size&color

 

Heliumballon/Heliumbeeldverhaal/opblaasbare ballon/vliegende balloon/PVC-ballon

Type

Opblaasbaar beeldverhaal

Ontwerp

Aangepast

Materiaal

0.18mm pvc van de heliumkwaliteit

Grootte

Aangepast

Indienend Gas

Waterstof/Helium/Normale Lucht

Kleur

Aangepast

Merk

Azië inflatables

Pakket

Standaard de Uitvoerpakket

Plaats van Oorsprong

Guangzhou, Guangdong, China

Leveringsvermogen

500PCS/Month

Toebehoren

Reparatieuitrustingen met het herstellen van materiaal en Kabels.

Eigenschappen

Goedkope, Duurzame, Aantrekkelijke, Veelzijdige, Gemakkelijke opblaasbaar of laat leeglopen

Toepassing

Zetten van uw bericht op het reclamemiddel is zeer rendabel om de aandacht van massa's van klanten te krijgen. Zij zijn hoogst zichtbaar en zijn onweerstaanbaar aantrekkelijkheidsmagneten om uw zaken, producten, diensten en idealen te adverteren. Van binnensportenarena's aan openlucht, wegkruisingen, werken verzamelen zich of parades die _inflatables eenvoudig bij vele gebeurtenissen adverteren:

1. Vermaakgebeurtenissen reclame

2. Sportieve gebeurtenissen reclame

3. Politieke gebeurtenissen reclame

4. Vieringsdag reclame

5. Collectieve familiedagen

6. De handel toont reclame

7. Roeien en zeilengebeurtenissen

8. Openlucht reclame

Beschrijvingen

1. De verlichtingssystemen zijn beschikbaar voor nachtvertoning.

2. Materiaal: 0.18mm heliumpvc, ontmoet ASTM, EN verwante verordeningen

3. Kleur: Druk van de hoge resolutie is de digitale druk, volledige druk beschikbaar per uw verzoek

4. Grootte, Ontwerp & Embleem: Op uw verzoek

5. Redelijke prijs met hoogte - kwaliteit

6. Gemakkelijk blaas op, laat leeglopen en sla op.

De reclameballons zijn behoren tot één van Reuze Reclame Opblaasbare Aanplakborden, Ballon heeft de Reclame een pretelement dat de ogen aantrekt en de zakboekjes van die onze ballen bekijken.

Wij kunnen hen reuze opblaasbare reclameballon, de reuzeballon van de reclamebal, reuze reclamegebied, reuzeballon, grote bal, groot gebied, opblaasbare ballon, promotieballon, promotiebal, hemelballon, hemel reclameballon, reclamebal, vliegende ballons, openlucht reclameballons of iets anders ook roepen u houdt van. Het kan met koude lucht als Koude Luchtballon, Normale lucht reclameballon, Koude lucht opblaasbaar reuzegebied, of met heliumgas als heliumgebied, helium reuze reclameballon worden gevuld.

 
 
FAQ

 

1. Hoe te om uw beeldverhaalballon te behandelen:

Vlieg nooit uw ballon op slechte weersomstandigheden. Als de wind boven 20 mijlen per uur is of als het regent, verlaag uw kubus of laat leeglopen en sla op.

Nooit over blaas uw ballon met helium op. Het helium breidt zich wanneer de de temperatuurstijgingen en contracten uit wanneer het koud is. In de loop van de dag kan de kubus meer opgeblazen of minder opgeblazen kijken wegens deze temperatuurveranderingen. Wanneer het opblazen van Helium de ballon zorg neemt aan het punt op te blazen was het nog geeft wanneer u drukt. Probeer om op te blazen wanneer de temperatuur hoger is zodat wordt het helium uitgebreid.  Als de ballon over opblaast zou de ballon kunnen worden beschadigd en het zal voor buitenvoorwerpen gemakkelijker zijn om uw ballon te beschadigen. In het geval van over inflatie, neem wat helium tot het maar niet vast vast voelt.

Sla uw kubus op een veilig en droog container en een gebied op. Wanneer het opslaan van de Heliumballon zorg ervoor dat het droog schoon is opdat het een langere levensduur heeft

Om een milde die de afwasmachinezeep schoon te maken van het kubusgebruik in water wordt verdund. Gebruik een doek met de reinigingsmachine wordt getemperd en zorgvuldig maakt de vlek de kubus schoon, ervoor zorgend om het van letters voorzien of de druk niet te beschadigen die. Zorgvuldiger bent u met uw Heliumballon langer u van de ballon zal genieten.

 

2. Hoe handhaaf en uw heliumbeeldverhaal opsla:

Met juiste zorg, behandeling, uw zou opblaasbaar u voor een onbepaalde periode goed moeten dienen. Om schoon te maken, gebruik warm water met mild detergens en een zachte doek. Droog het volledig gebruikend een andere zachte doek. Als opblaasbaar niet gaat gedurende meerdere dagen worden gebruikt, zorg ervoor dat het alvorens in beschermende zak op te slaan schoon en droog is.

 

3. Hoe te opblaasbaar de heliumballon:

1) de Controle om de uitrusting van de kettingslijn ervoor te zorgen is niet verward en de lijnen zijn veilig gebonden aan opblaasbaar.

2) Band één eind van het kettingspandrecht aan de ring van de metaaluitrusting op de onderkant van de ballon. Slechts één kettingslijn wordt vereist. niet attaché andere lijnen aan een ander deel van de ballon aangezien het onbehoorlijke de stof zwaar zal belasten en de ballon om zal veroorzaken te scheuren.

3) alvorens de ballon op te blazen beveilig de kettingslijn aan een zwaar, veilig voorwerp. Een medewerker zou op dit punt nuttig zijn.

4) schroef strak de de slangadapter van de metaalinflatie in de klep van de heliumtank.

5) neem de inflatieslang ongeveer 12 duim in de klep op de onderkant van de opblaasbare het vullen klep op door de tweede sectie van klep los te schroeven en houd stevig het.

6) draai ZEER LANGZAAM de klep van de heliumtank.  De hoge druk kon bij het begin opblaasbaar verbreken en de slang veroorzaken aan zweepslag. Aangezien het opblaasbare te openen begin en de druk binnen de tank beginnen te verminderen, kunt u de klep meer dan openen. Als de slang aan ijs begint, verminder de stroom van helium.

7) blaas op tot de rimpels van de schil van opblaasbaar en zijn enkel vast, niet over opblazen verdwijnen. Herinner dat het helium zal uitbreiden en zich in heet of koud weer zal aangaan.

8) zet de heliumtank uit.

9) verwijder de inflatieslang uit de opblaasbare klep die zorgvuldig om enige heliumvlucht niet te laten zijn.

10) sluit de klep op opblaasbaar.

11) hef langzaam opblaasbaar aan de gewenste hoogte op en bind het veilig op dat punt. Aangezien u de opblaasbare stijging laat, controleer de kettingslijn om daar ervoor te zorgen geen zwakke of verzwakte gebieden is.

 

 

Contactgegevens
Kitty

WhatsApp : +8615018793921