Contacteer ons
Rose

Telefoonnummer : 86-15989296452

WhatsApp : +8615989296452

Guangzhou Asia Inflatable Firm

Guangzhou Azië Inflatables Inflatables Ltd die een fabrikant met rijke ervaring is om opblaasbaar waterpark, Opblaasbaar Themapark, Opblaasbare 5K-Hinderniscursus, Opblaasbare Dia, opblaasbare Waterspelen, het opblaasbare Speelgoed van de Watersport, Towable Water Inflatables, Opblaasbare Skibuizen, Opblaasbare Tenten en Opblaasbare Ballon te veroorzaken.

  • Guangzhou Asia Inflatable Firm
  • Guangzhou Asia Inflatable Firm
  • Guangzhou Asia Inflatable Firm
  • Guangzhou Asia Inflatable Firm
  • Guangzhou Asia Inflatable Firm
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel
Merken Azië Inflatables Aantal werknemers 50~100
Jaarlijkse omzet 2,500,000-3,000,000 Opgericht Jaar 2007
Export pct 80% - 90%
Inleiding

Beperkt Co. van Guangzhouazië Inflatables,
De opblaasbare Fabrikant van het Waterpark in China!


Wij zijn een professionele Opblaasbare Speelgoedfabrikant in China dat u uw huurzaken maken, partij of gebeurtenis wil helpen een GROOT SUCCES! Wij hebben een verscheidenheid van Opblaasbare Spelen van Watersporten, zoals Banaanboot, Vliegende Vissenboten, Discoboot, Gek UFO, Gekke Bank, Kruiserdia, Jachtdia en andere reclame Verzegelde Inflatables ontworpen. Elke één opblaasbare eenheid wordt bevestigd door 3D-ontwerp vóór de vervaardiging.

 

AL INFLATABLES is volledig verzekerd en belooft om ons product aan u te leveren met een glimlach. Allen wij van u wensen is een elektroafzet.

 

Gespecialiseerd in Waterbal, Zorb-bal, Opblaasbare Pools, Opblaasbare Watertrampoline, Opblaasbare Ijsberg, het Waterparken van de Sprongn Dia, Opblaasbare Waterparken en andere Opblaasbare Waterspelen, enz.

 

Meer toen 8 jaar ervarings om Waterballen, de Ballen van de Waterrol, Zorb-Bal, Zorbing-Helling, Zorbing-Spoor, Bellenvoetbal, de Ballen van het Bellenvoetbal, Opblaasbare Ballen, Opblaasbare Bellententen, Opblaasbare Fles, Opblaasbare Bank, Opblaasbare Pool, Opblaasbare Boten, Towable Waterski, Opblaasbare Waterparken, het Waterparken van de Sprongn Dia, Boeien, Luchtdichte Opblaasbare Bogen, Luchtdichte Tenten, enz. te maken, en tanks te onderdompelen! Onze Opblaasbare Producten verkopen over de hele wereld aan.

 

Ook bieden wij CE/UL goedgekeurde ventilators aan om aan verschillende marktvereisten te voldoen.

 

 

 

 

Geschiedenis

Co van Azië Inflatables, Ltd

 

Opgezet in 2007, is Co. van Guangzhou Azië Inflatables, Ltd een professionele fabrikant en een exporteur die bij het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van opblaasbare spelen betrokken is. Wij worden gevestigd in Guangzhou, met geschikte vervoerstoegang. Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd.

 

Onze hoofdproducten zijn opblaasbare waterparken, opblaasbaar themapark, opblaasbaar pretpark, opblaasbare obtaclecursusopblaasbare waterspelen, opblaasbare dia's, opblaasbare speelplaats en opblaasbare tenten.

 

Behandelend een gebied van 6.000 vierkante meters, hebben wij nu 70 werknemers, totale 40 reeksenmachines, een jaarlijkse omzet dat meer dan USD3,000,000 en voeren wereldwijd momenteel 95% van onze productie uit. Ons goed uitgeruste faciliteiten en uitstekend systeem voor kwaliteitscontrole door al productiestadium laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.


Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met elke cliënten rond de wereld. Welkom OEM orden.

Dienst

Toegewijd in de productie van en het ontwikkelen van Opblaasbaar Waterpark, verzegelden de Opblaasbare Waterspelen, de Opblaasbare Watersporten, Towable Inflatables, de Banaanboot, de Vliegende vissenboot, de Discoboot, het Gekke UFO, de Gekke Bank, de Kruiserdia, de Jachtdia en andere Reclame Opblaasbaar.

 

En meer toen 15 jaar ervarings om Opblaasbaar Waterpark, Opblaasbaar Themapark, Opblaasbare Hinderniscursus, Opblaasbare Dia, Opblaasbare Stadsdia, Opblaasbare Sportenspelen, Opblaasbare Luchtkussens en Zorb-Ballen te maken

 

Het opblaasbare waterpark is een zeer opwindend en interessant waterspel voor oude volwassenen en kinderen meer dan 12 jaar. De spelers kunnen beklimmen, zitten, en lopen op de verschillende delen van het zoals opblaasbare ijsberg, Opblaasbare Watertrampoline, Opblaasbare Dia's, Opblaasbaar wankelt, etc. Wij gebruiken 0.9mm geteerde zeildoek van commerciële rang het versterkte pvc (maak waterdicht & vlamweerstand) om alle Opblaasbare Waterspelen met heteluchtmachine te maken. En wij zullen de grootte en de kleuren volgens uw vereisten maken.


Het reuze Opblaasbare waterpark is een nieuw gecombineerd Opblaasbaar Spel dat gewoonlijk met Opblaasbare Dia en Waterpool wordt gecombineerd. De mensen kunnen in de Opblaasbare Waterpool door ladder beklimmen om pret in water te hebben; Ook kunt u aan de Opblaasbare Dia's door het gescheiden Luchtkussen en de stappen beklimmen dan u al manier met water, zeer pret en het opwekken kunt neer glijden!

 

Verzoek om een Citaat (Bouncy-kasteel, Opblaasbare dia, Waterdia, Zorb-bal, Zorb-Helling, Water het lopen bal, Waterrol, Opblaasbare pool, Opblaasbare boten, Opblaasbaar waterpark, Opblaasbare moonwalks, de Aanstekende opblaasbare, Luchtdichte tent) Geef ons enkel een vraag of verzend e-mail direct naar om het even welke persoon bij ons verkoopteam en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren!
Ons Team

Ons Bedrijf heeft deze Afdelingen:

●Foreign handelsafdeling

het ●Designing en R&D-afdeling

●Purchasing afdeling

●Material scherpe afdeling

●Welding workshop

●Sewing workshop

●Digital drukafdeling

●QC en QA afdeling